„Cellution“ technologija – revoliucija celiulito gydyme

„Cellution“ technologija – revoliucija celiulito gydyme


Celiulitas yra viena iš opių odos problemų, neretai moterims sukelianti net ir kompleksus. Natūralu, juk visos norime džiaugtis lygia, stangria oda, tiesa? Jei turite šią odos problemą, greičiausiai, esate išbandžiusios ne vieną būdą, siekdamos atsikratyti „apelsino žievelės“ efekto. O toliau aptarkime vieną iš naujausių metodų – „Cellution“ technologiją, žadančią pribloškiančius rezultatus.


Partnerių turinys


Kodėl celiulitas atsiranda?

Šio odos defekto atsiradimas nėra visiškai ištirtas, tačiau skiriamos kelios pagrindinėmis laikomos priežastys. Viena iš kertinių paprastai įvardijamas paveldimumas. Labai dažnai celiulito atsiradimo priežastimi yra ir padidėjęs svoris, taip pat netinkamas gyvenimo būdas, pavyzdžiui, per mažas fizinis aktyvumas, rūkymas ar kiti žalingi įpročiai. Pasitaiko, kad net ir netinkami, t. y. pernelyg aptempti, apatiniai drabužiai irgi gali paskatinti celiulito formavimąsi, mat tokie apatiniai sutrikdo kraujo cirkuliaciją. Dar celiulito atsiradimo priežastis gali būti fiziologiniai aspektai: sutrikusi medžiagų apykaita, hormonų pokyčiai ar pan.

REKLAMA


Kovos su celiulitu galimybės

Yra labai daug būdų, kurie skirti kovoti su celiulitu. Galbūt ir jūs esate viena iš tų, kuri jau išbandė įvairius anticeliulitinius kremus, įvyniojimus, rankomis atliekamus anticeliulitinius masažus, mezoterapiją, įvairius maisto papildus ir dar daug kitų būdų. Kiekvienas iš jų gali turėti didesnį ar mažesnį poveikį, tačiau dažna moteris patvirtins, kad taip trokštamą rezultatą visgi pavyksta pasiekti ne visada. O juk ne paslaptis, celiulito turinčios damos visada nori to stebuklo – kad celiulitas taptų minimaliai matomas ar visai nematomas ir oda būtų kuo lygesnė. Šiandien tokia galimybė yra – tai unikali, pažangi celiulito naikinimo technologija „Cellution“.


Celiulito gydymas su „Cellution“: kodėl verta rinktis?

Ši technologija yra efektyvi, suteiksianti greitus rezultatus ir saugi. Atliekant procedūrą taikomos smūginės bangos, kurios efektyviai skaido celiulitą, prasiskverbia į gilesnius riebalinius audinius, puikiai veikia kraujotaką ją aktyvindamos ir spartina medžiagų apykaitą. Visas šis privalumų kompleksas prisideda prie celiulito mažinimo sėkmės. Taip pat sutikite, jog daugelis moterų, ėmęsi vienų ar kitų grožio procedūrų, trokšta kuo greitesnio rezultato. Išbandę būtent šią technologiją jau po pirmųjų procedūrų pastebėsite, kaip keičiasi jūsų celiulito pažeista oda – ji taps pastebimai lygesnė ir stangresnė. Celiulito gydymas „Cellution“ technologija yra neinvazinė procedūra, jos metu nejausite jokio skausmo ar kitokio diskomforto. Didelis privalumas ir tas, kad nėra poprocedūrinio laikotarpio, tad iškart po procedūros galėsite grįžti prie jums įprastų veiklų.

REKLAMA


Celiulito gydymo su „Cellution“ programa


Ši technologija remiasi keturiais celiulito gydymo žingsniais:


Pirma, riebalinis audinys šildomas, aktyvuojamas, skatinamas riebalų išsiskyrimas. Šiame žingsnyje skaidomas celiulitas, mažinamas riebalinis audinys, o šilumos veikiami gilesni odos sluoksniai skatina jos stangrumą.


Antra, atliekamas limfodrenažinis masažas, kuris irgi svariai prisideda prie riebalinio audinio mažinimo, odos stangrinimo, jis padeda koreguoti kūno apimtis. Negana to, limfodrenažinis masažas gali būti labai naudingas kaip prevencinė priemonė varginant kojų tinimui, traumų skausmams, sutrikus kraujotakai.


Trečia, įvedamas anticeliulitinis serumas naudojantis „Cellution“ įrenginiu. Taip dar labiau didinama nauda – kūną teigiamai veikia ne tik šiluma, bet ir į odą įvedamas specialus, celiulitui gydyti skirtas serumas. Pastarasis turtingas veikliųjų medžiagų, turinčių anticeliulitinių savybių.


Ketvirta, skatinama kolageno, ypač odos stangrumui ir elastingumui svarbios medžiagos, gamyba. Šiame, paskutiniame, žingsnyje naudojamos vibracijos bangos, taip didinant mikrocirkuliaciją bei limfos atitekėjimą, kas ypač svarbu odos atsinaujinimui.


Pažangi „Cellution“ technologija leis gana greitai, be didelių pastangų ir ilgam atsikratyti tos nemalonios ir neišvaizdžios „apelsino žievelės“. Tai investicija į dailią odos išvaizdą ir puikią jūsų savijautą, nes – sutikite – sveika, lygi ir elastinga oda damai suteikia daugiau pasitikėjimo savimi.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 38 (2024)

    Savaitė - Nr.: 38 (2024)