Savaitės horoskopai: birželio 3 – 9 d.

Savaitės horoskopai: birželio 3 – 9 d.


AVINAS


Prasideda savaitė, o kartu ir mėnulio jaunaties fazė, fiksuojanti nuotaikas ir leidžianti startuoti su naujais dalykais. Vadinasi, reikia pasistengti pozityviai mąstyti ir kultūringai bendrauti. Verta aptarti aktualius dalykus, pareklamuoti veiklą, prekes ar paslaugas, pradėti lankyti mokymosi kursus ar pan. Savaitės viduryje ims stigti ramybės ir taikos namuose. Neprovokuokite „karo“ virtuvėje, saugokitės ugnies. Savaitgalis žada šiokių tokių pramogų, ūpą lepinti mylimą žmogų, vaikus bei su jais leisti laiką.


JAUTIS


Ši savaitė turėtų būti gana produktyvi ir įdomi. Galbūt dovanų esate gavę kelionę, ekskursiją, bilietą į renginį ar dovanų kuponą, prizą. Šiuo metu tai realizuosite arba jau dalinsitės įspūdžiais. Jeigu dairotės nekilnojamojo turto, naujos veiklos, naujo uždarbio, tai iš tikrųjų bus įmanoma įgyti ar susitarti artimai ateičiai. Neblogas metas egzaminų laikymui, mokymuisi. Jūsų mentaliniai procesai aktyvūs, nestokojate originalumo, apsukrumo, įžvalgos. Savaitgalis bus šeimyniškas, sotus, ramus.

REKLAMA


DVYNIAI


Su šios savaitės pradžia prasideda ir mėnulio jaunatis jūsų ženkle. Daugės energijos, noro užsidirbti papildomų pinigų, įsigyti trokštamą daiktą ir pan. Tačiau šiek tiek bodėsitės įprasta veikla, oficialiais reikalais, todėl šiose srityse galite privelti klaidų, ką nors pavesti, suklaidinti. Tokiu atveju vietoj norimos papildomos naudos galite patirti žalos. Saugokitės sukčių bei patys nesukčiaukite. Savaitgalį būsite labai aktyvūs. Atrodys, kad niekas negali vykti be jūsų įsikišimo. Galbūt leisitės į kelionę, viešnagę.


VĖŽYS


Pirmos savaitės dienos jus skatins svajoti apie numatytą kelionę, meilės pasimatymą, pelningą projektą ar pan. Visgi vien svajonių neužteks, kad tam tinkamai pasiruoštumėte. Susitvarkykite reikiamus dokumentus, susiraskite kuo daugiau informacijos, patikrinkite techniką, jei išvykstate savo transportu. Svarbu susitarti su partneriais, kolegomis dėl tam tikrų pareigų, atsakomybės pasiskirstymo. Tikėtina pažintis su originaliu asmeniu. Savaitgalį galite atsidurti ten, kur dar nesilankėte arba kitaip prisiliesti prie egzotikos.

REKLAMA


LIŪTAS


Savaitės pradžia žada aktyvią veiklą su komanda, kolektyvinį užsiėmimą ar pan. Regis, gebėsite prisiimti lyderio vaidmenį ar jį tęsti, jei dėl to buvo kilę abejonių. Visgi tų abejonių vėl ims daugėti savaitės viduryje, kai pasijusite kiek pavargę nuo įvairių reikalavimų, pareigų, kritikos. Pasisaugokite gyvūnų ir visokių gyvių įkandimų, įgėlimų. Savaitgalį turbūt neišvengsite išlaidų. Galite apsigauti, manydami, kad draugų, pažįstamų suteiktos paslaugos kainuos mažiau nei nepažįstamų specialistų.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje turėsite smagaus darbelio, ypač pramogų, turizmo, vaikų lavinimo srityse. Džiugins ir rezultatai, ir komplimentai. Pagyrimais ir vylingais žvilgsniais kažkas gali jums susukti galvą. Deja, darbe gali kilti apkalbų, intrigų, nesusipratimų. Savaitės viduryje paaiškės, kad yra draugų, bendraminčių, kurie gali jums pasiūlyti pagalbą ar ką nors įdomaus, pavyzdžiui, dalyvauti varžybose, iškyloje ar kt. Artėjant savaitgaliui, pradės stigti energijos arba atsiras nenumatytų pareigų.


SVARSTYKLĖS


Jeigu savaitės pradžioje vyksite į komandiruotę ar kelionę, tai būsite nusiteikę ten susirasti pramogų bei gauti vienokios ar kitokios apčiuopiamos naudos. Regis, užmegsite romantišką ar dalykinę pažintį. Savaitės viduryje bus nelengva suderinti darbo krūvį su asmeniniais, šeiminiais rūpesčiais. Artėjant savaitgaliui, daugės susitikimų ir susitarimų su draugais. Veikiausiai smagiai, įdomiai leisite laiką, tačiau visame kame reikia laikytis saiko, antraip pablogės savijauta.



SKORPIONAS


Šią savaitę jūsų mintys dažnai suksis apie finansinius reikalus, meilę, seksą, keliones. Kadangi prasideda mėnulio jaunaties fazė, tai stiprūs ketinimai turi tendenciją pildytis. Išvykdami į kelionę, konferenciją ar varžybas nepamirškite reikalingų dokumentų. Kelyje stenkitės išvengti incidentų. Artėjant savaitgaliui, jūsų reiklumas sau bei kitiems ne tik nesumažės, o netgi išaugs. Prisiplanuosite daug veiklos. Jeigu pernelyg spausite vaikus, artimuosius, tai jie ims išsisukinėti, meluoti.


ŠAULYS


Jeigu jums nereikia su niekuo skirtis ar kažko dalintis, tuomet šios savaitės pradžia bus palanki ieškotis partnerių, rėmėjų, tarpininkų ir su jais tartis dėl aktualių dalykų. Regis, jums primins arba jūs patys kitiems priminsite apie nesumokėtus mokesčius, įmokas, nedeklaruotas pajamas, turtą. Atrodo, mėgindami lengvai praturtėti, manipuliuodami savo padėtimi ar įstatymais, galite susipainioti ir įsipainioti. Kontaktai su įtakingais žmonėmis ar užsieniečiais skatins jus naujovėms, vers pergalvoti planus.


OŽIARAGIS


Darbinga turėtų būti šios savaitės pradžia. Ne tik sėkmingai darbuositės, o ir patiksite tiems, kuriems norite patikti. Meilė, kelionė, pelningas projektas arba naujas darbas šiuo metu laukia ne vieno iš jūsų. Kai kas ką tik atšventė vestuvės, krikštynas arba joms ruošiasi, kai kas puikiai pasirodė konkurse ar per egzaminą arba dabar labai stengiasi, kad taip nutiktų. Savaitės viduryje padaugės įtampos, konfliktinių situacijų, konkurencijos. Artėjant savaitgaliui, turbūt sugebėsite persijungti į jums įdomius užsiėmimus.


VANDENIS


Savaitės pradžioje rūpės flirtai, nuotykiai, įvairūs malonumai. Regis, nepastebimai išleisite krūvelę pinigų Pasisaugokite aferistų. Galimas pasiūlymas, susijęs su darbu ar papildomu uždarbiu. Galbūt teks pavaduoti kolegas. Galite įdiegti naujovę savo ūkyje ar namų aplinkoje. Neatsargus elgesys su technika, persidirbimas gali pakenkti sveikatai. Savaitgalį trokšite dėmesio, aplodismentų, meilės, smagios draugijos. Jeigu šalia savęs turite širdies išrinktąjį (-ąją), tai jus džiugins net mažos smulkmenos.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę mintys dažniausiai suksis apie pramogas ir šeiminius reikalus. Didelių vilčių gali sukelti romantiškas epizodas, ypatingas dėmesys ar kvietimas į pobūvį, pasimatymą ar sportinį renginį. Rizikuoti dėl nuosavybės reikalų nepatartina, nes galite apsigauti. Ir verčiau nepainiokite kolegų bei kitų žmonių į intrigas, aferas. Nerimo gali kilti dėl vaikų išdaigų, mylimo žmogaus. Savaitgalį noriai puoselėsite aplinką, namus, gyvūnus, augalus arba savo kūną. Jums seksis daryti įtaką artimiesiems, manipuliuoti.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 36 (2024)

    Savaitė - Nr.: 36 (2024)