Geriausiai vertinami nemokami mobilieji žaidimai 2023 metų rudenį

Geriausiai vertinami nemokami mobilieji žaidimai 2023 metų rudenį


Neįprastai vasariškam rugsėjui einant į pabaigą, o dienoms bet kokiu atveju vis trumpėjant, norisi jaukiai įsitaisyti su telefonu ar planšetiniu kompiuteriu ir pasinerti į žaidimų pasaulį. 2023 m. ruduo žada daugybę įdomių mobiliųjų žaidimų, kurie neleis jums nuobodžiauti darganotais rudens vakarais.


Šio sezono asortimente rasite žaidimų kiekvienam – nuo įtraukiančių lenktynių iki jaudinančių veiksmo ar strateginių. Susipažinkite su penkiais geriausiais nemokamais šių metų rudens mobiliaisiais žaidimais, kurie jums suteiks skaitmeninių potyrių, paliksiančių neišdildomą įspūdį.


Automobilių ir greičio mėgėjams

„Asphalt“ frančizė yra viena populiariausių mobiliųjų lenktynių žaidimų kūrėjų. Didieji šios serijos žaidimai, tokie kaip „Asphalt 8: Airborne“ ir „Asphalt Xtreme“, stebino savo grafika, automobilių pasirinkimu ir nuostabiu garso takeliu.


„Asphalt 9: Legends“ yra naujausias šiuo metu prieinamas šios serijos žaidimas. Jame yra 50 automobilių, daugybė lenktynių žemėlapių, išsidėsčiusių realiose pasaulio vietovėse, daugybė iššūkių ir funkcijų, kurios pagyvina žaidimo patirtį. Be to, lenktyniauti galite ir su kitais šio žanro entuziastais bei savo draugais.

REKLAMA


Iš dalies „Asphalt 9“ yra toks populiarus dėl įvairių valdymo parinkčių, kuriomis galite naudotis – pakreipiamas vairas, jutiklinis valdymas ir funkcija, kuri už jus kontroliuoja pagreitį bei vairavimą. Svarbu pabrėžti, kad tai nėra autopilotas, nes žaidėjas vis tiek turi priimti greitus sprendimus, kad laimėtų, tačiau įjungus šį režimą daug lengviau mėgautis „Asphalt 9“ žaidimu.


Kitas, automobilių fanų nenuvilsiantis žaidimas – „Rocket League“. 2015 m. jį pristačius kompiuterinių žaidimų rinkoje, tai buvo didžiulis kultūrinis fenomenas, o mobilioji versija vis dar yra vienas geriausių „Android“ žaidimų, kuriuos galite žaisti šiandien. Jei nesate susipažinę su originaliuoju žaidimu – tai į futbolą panašus konkurencinis žaidimas, kuriame valdomi automobiliai ir atliekami akrobatiniai manevrai, bandant pataikyti milžinišku kamuoliu į priešininko vartus.


Klasikos puoselėtojams

„Roblox“ šiuo metu yra vienas populiariausių žaidimų pasaulyje. Tai yra internetinių žaidimų platforma, kurioje per dieną apsilanko apie 40 milijonų aktyvių naudotojų. Dauguma žaidėjų yra jaunesni nei 16 metų, tačiau ji tinka ir suaugusiesiems. Šį žaidimą galima atsisiųsti ir kaip programėlę į mobilųjį įrenginį, ir žaisti kompiuteriu. Tai virtuali žaidimų vieta, tačiau joje taip pat derinami ir socialinės medijos elementai.

REKLAMA


„Roblox“ žaidimai ir yra kuriami tik žaidimo bendruomenės, o žaidėjai gali kurti ir įvairių žanrų lygius: nuotykių, kovų, klūčių ruožų ir dar daugiau. Be to, šis žaidimas turi savitą stilių, kuris primena garsųjį „Minecraft“. Jis yra dvimatis ir gana paprastas, palyginti su daugeliu pastaraisiais metais išleistų žaidimų, tačiau grafika ir stilius nėra pagrindinis šios platformos akcentas.


Fantastikos žanro gerbėjams

„Marvel Snap“ – puikus nemokamas mobiliųjų kortų žaidimas. Kaip atskleidžia pats pavadinimas, jis paremtas „Marvel“ visata. Žaidimas leidžia rinkti kortas ir varžytis su savo mėgstamais veikėjais. Tarp jų – X-Menai, Fantastinis ketvertas, Keršytojai ir daugybė kitų popkultūros ikonų.


Pats žaidimas yra greito tempo kortų mūšis, o nuo 2022 m. pabaigos, kai buvo pristatytas vartotojams, jo populiarumas labai išaugo. Kiekvienas mačas trunka maždaug tris minutes, o unikali mechanika tinka visiems, susipažinusiems su šio stiliaus žaidimais.


MOBA stiliaus žaidimai „Android“ sistemoje anksčiau buvo itin aktualūs, tačiau pastaraisiais metais jų populiarumas sumažėjo. Viena džiugi išimtis – „League of Legends: Wild Rift“, kuris iš esmės yra mobilioji kompiuteriams skirto MOBA žaidimo versija. Jame penkių žaidėjų komandos varžosi tarpusavyje, kad sunaikintų priešo komandos bazę. Tiesa, „Wild Rift“ žaidimo laikas yra gerokai trumpesnis, todėl jis daug patogesnis mobiliesiems įrenginiams.



Kaip ir tikėtasi iš žaidimų kūrėjo „Riot Games“, žaidimas labai gerai nušlifuotas, o čempionų sąrašas nuolat plečiasi. Viskas bus pažįstama, jei žaidėte kompiuterinį žaidimą, tačiau tam tikri aspektai buvo pritaikyti jutiklinio ekrano valdymui, ir, apžvalgininkų teigimu, pakeitimai leidžia mėgautis legendiniu žaidimu be jokių trikdžių.


Bet kurį iš penkių paminėtų mobiliųjų žaidimų galite nemokamai atsisiųsti „Google Play“ parduotuvėje.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 36 (2024)

    Savaitė - Nr.: 36 (2024)